9.8 C
София
вторник, октомври 19, 2021
No menu items!

Най-големият спортен бар у нас – „Академията“ се намира в сградата на кино Арена – Запад, съвсем близо до спирка „Вардар“ на метрото.

Игралните ни зали разполагат със 7 снукър и 7 билярдни маси, на които можете да кръстосате щеки с приятелите си. И тъй като сме „Академията“, винаги можете да разчитате и на лицензираните ни треньори, включвайки се в специалните ни програми за тренировки!

В началото на юни 2020г. се откри и вторият бар на „Академията“, който се намира на ул. „Ловен парк“ 5 в кв. Дианабад.

Там ще намерите 3 чисто нови снукър маси SHENDER, одобрени от Европейската снукър федерация, оборудвани с турнирно сукно на STRACHAN. Можете да поиграете и на една от 7-те ни американски билярдни маси BRUNSWICK METRO (9 фута), оборудвани с най-високо качество турнирно сукно на испанската фирма Gorina.

Баровете „Академията“ са мястото, в което може не само да поиграете снукър, билярд, тенис на маса и др., а също така да се забавлявате с различни компютърни игри на нашите конзоли, да гледате най-интересните спортни събития на 140-инчови HD екрани или просто да изпиете няколко бири и да хапнете с приятели! Резервирайте час за игра на снукър, VIP маса за снукър, билярд или тенис на маса и ние ще ви се обадим веднага, за да потвърдим резервацията! Очакваме ви!

Направи резервция

The Academy – Арена Запад

Адрес: бул. „Тодор Александров“ 64, 1309 ж.к. Илинден, София  (Арена Запад)

Телефон за връзка: 0877 147 147

The Academy – Дианабад

Адрес: ул.  „Ловен парк“ 5, 1172 кв. Дианабад, София

Телефон за връзка: 0879 39 39 39

Направи резервация

Избери зала:

Избери спорт:

Дата:

Час:
Маса:

Моля попълнете останалата информация, за да направите резервация:

Име:
Фамилия:
E-mail:
Телефон:


Съгласен съм с условията за ползване на сайта